luni, aprilie 22, 2024
AcasăSanatateFoto. 25 de echipaje concurează la “Sanitarii pricepuți”

Foto. 25 de echipaje concurează la “Sanitarii pricepuți”

Vineri, 20 mai 2022, în Grădina Romei din municipiul Satu Mare se desfășoară etapa județeană a concursului de prim ajutor organizat de Crucea Roșie, Sanitarii Pricepuți.

Deschiderea oficială a avut loc începând cu ora 10:00, în prezența prefectului județului Satu Mare, Radu Roca, Alexandra Ardelean, ofițer de presă în cadrul primăriei Municipiului Satu Mare, a directorului Crucea Roșie Satu Mare, Rodica Borlan și a altor participanți.

După deschiderea oficială a urmat testarea părții teoretice iar apoi, desigur, partea practică care așa cum ne-am obișnuit deja, este cea mai spectaculoasă pentru privitori.

În competiție s-au înscris 25 de echipaje, 9 de liceu și 16 de gimnaziu. Anul acesta concursul „Sanitarii Pricepuți” a ajuns la cea de-a VX -a ediție.

Echipajul căștigător va reprezenta județul Satu Mare în etapa națională care va avea loc în luna iulie, însă deocamdată nu este stabilită data și locația oficială.

Toți copiii participanți la acest concurs vor primi pachete cadou, băuturi răcoritoare, pizza și gustări pregătite cu mult drag de Filiala Satu Mare a Crucii Roșii cu sprijinul unor sponsori.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente