29.8 C
New York City
luni, octombrie 3, 2022
AcasăEconomico-socialSocialFOTO. Accesul spre adăpostul de animale FreeLife este aproape blocat

FOTO. Accesul spre adăpostul de animale FreeLife este aproape blocat

Singurul ONG din Satu Mare care se ocupă cu îngrijirea, întreținerea și salvarea câinilor fără stăpân, este din nou într-o situație disperată. În urma precipitațiilor abundente care au căzut în ultimele zile accesul în adăpost este aproape blocat.

Reprezentanții Asociației au lansat un mesaj disperat pe pagina lor de Facebook în care prezintă situația gravă în care se află de fiecare dată după ploile abundente. Problema majoră este că drumul, aproximativ 4 km, devine inaccesibil aproape și pentru mașini, nu de puține ori autoturismul asociației fiind rămas blocat în noroi.

O altă chestiune este că accesul extrem de dificil către adăpost îi descurajează și pe sătmărenii care obișnuiesc să facă donații asociației.

Oameni de bine care au umplut drumul cu balastru au mai fost, însă așa cum spun si cei de la asociație, acest lucru este provizoriu și nu rezolvă problema.

„Și….DIN NOU!!!!! DRUM IMPRACTICABIL…, PROBABIL VOM INCHIDE PORTILE SI STAM SI NOI ACASA ,CU DEGETELE PE BUTOANE ,ASTEPTAND SA FACA ALTII ….CE AM FACUT NOI! BALASTRUL SI NIVELAREA O DATA LA 5 ZILE NU REZOLVA PROBLEMA !!!!!! TREBUIE FACUT DRUM PRACTICABIL PE ORICE ANOTIMP !!!! ADAPOSTUL ESTE UITAT DE LUME DIN CAUZA DRUMULUI!! Pentru 500 de SUFLETE TREBUIE ASIGURATĂ MINCAREA!!!! CAINII SUNT OPERAȚI/ STERILIZATI cum ii transportam ????

MOCIRLA, .gropi…..mașini stricate, drum impracticabil, degeaba …a cui o fi vina…. stânga, dreapta…. ? Nu e treaba nimănui….adică nimeni nu știe A CUI O FI VINA….mașinile noastre tot a doua zi sunt in SERVIS..dar pe cine interesează? întrebarea este PE UNDE CIRCULAM?

Pe centura nu…..pe drumul agricol nu …deci STAM ACASA!!!! CÂINII…..SA SE DESCURCE SINGURI!!! …..probabil SE VOR PLIMBA LIBERI PE STRAZI, …noi oricum în curând nu mai avem acces în adapost. PUNCT”, este mesajul transmis de reprezentanții Asociației FreeLife Satu Mare.

Sursa foto: FreeLife Satu Mare

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente