marți, ianuarie 31, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareFoto. Alin a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane....

Foto. Alin a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Soția: Pentru cei care iubesc cu inima și sufletul nu există despărțire

Alin, tânărul din Hodișa care a decedat sâmbătă seara după ce a fost prins sub tractor, a fost înmormântat marți, 18 octombrie 2022. Sute de oameni au fost alături de familia îndoliată la momentul despărțirii eterne.

Alin era un tânăr iubit de comunitate, era un soț iubitor și un tată model. Era admirat pentru familia frumoasă pe care a reușit să și-o construiască. Își iubea partenera încă din adolescență, povestea lor de iubire fiind parcă desprinsă din filme.

Avea o minune de fetiță de doar câteva luni. El avea și un suflet imens, era pompier voluntar, era dedicat, salva vieți în timpul liber. Din păcate, chiar colegii lui din cadrul SVSU Socond l-au scos de sub tractor. La despărțire, colegii au fost alături de el pentru ultima dată și i-au purtat sicriul cu trupul neînsuflețit. 

Cu sufletul rupt în mii de bucățele, soția lui a găsit puterea de a mulțumi tururor celor care i-au fost alături în aceste momente atât de grele.

“Se spune că suntem prea ocupați să observăm ce se întâmplă în jurul nostru, gândim prea mult și ne bucurăm prea puțin însă pot spune că noi mereu am fost doi oameni care din copilarie am fost fericiți iar de șase luni 3, de șase luni împreuna cu Victoria noastră am fost cei mai Fericiți, ne-am iubit, ne-am adorat,  ne-am respectat, ne-am apreciat și mereu ne-am susținut, a fost omul care pentru noi a fost omul PERFECT, nu-i găseam nici un defect, însă se mai spune și că Despărțile sunt doar pentru cei care iubesc cu ochii.

Pentru cei care iubesc cu inima și sufletul nu există despărțire. Iar noi ne am iubit din toată inima și cu tot sufletul, împreuna am crescut, am visat, am sperat și am crezut pana când am devenit unul si aceeași persona, am fost o familie admirata de toată lumea, să ai grijă de noi de acolo de sus asa cum ai avut in fiecare minut al vieții tale pana in ultimul moment!

Dorim să vă mulțumim pentru toate mesajele și pentru tot sprijinul de care ați dat doavada în aceste momente grele prin care trecem! A fost un om iubit nu doar de familia și prietenii lui ci te toți oameni, m-am convins ieri când v-am avut pe toți alături! Te iubim tăticule! Ești parte din noi!”, este mesajul postat de soția îndurerată pe pagina de Facebook.

Dumnezeu să îl așeze în Împărăția sa și să aducă mângâiere familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească! 
Sursa foto: Facebook

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente