29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăEducatie&CulturaFOTO. Asociația ”Copacul Vieții” a marcat Ziua Copilului și Ziua Mondială a...

FOTO. Asociația ”Copacul Vieții” a marcat Ziua Copilului și Ziua Mondială a Mediului

Asociația ”Copacul Vieții” condusă de fostul director al APM Satu Mare, doamna Elisabeta Bekessy, a marcat Ziua Copilului și Ziua Mondială a Mediului.

Activitățile prilejuite de dubla sărbătoare au avut loc la Centrul de Recreere ”Kentaur” din Atea. Invitați speciali au fost copiii care frecventează Centrul Multifuncţional ”Alter Ego” din cadrul Direcției de Asistență Socială Satu Mare și preșcolarii grădinițelor ”Voinicelul”, Nr.24, Nr.6, Dorolţ şi Vetiș.

Peste 150 de preşcolari însoţiţi de părinţi şi împreună cu doamnele educatoare precum şi colaboratorii asociaţiei, s-au bucurat de activităţile foarte diversificate oferite de asociaţie şi firma de colectare a deşeurilor reciclabile Botiş Cristian Antonio Trans SRL.

Tinerii au desenat imagini din natură cu care au împodobit globul pământesc cu diametru de 1,5m. Au jucat o horă în jurul globului împodobit, au participat la jocuri eco-sportive, s-au plimbat cu căruţa trasă de cai şi au degustat bunătăţurile (pâine cu untură şi ceapă)oferite de gazda evenimentului.

A urmat apoi festivitatea de premiere în care fiecare participant a primit diplomă şi jucărie surpriză din partea asociaţiei. Din păcate, nu s-au putut bucura de ”cireaşa de pe tort”, și anume o plimbare cu balonul cu aer cald, din cauza rafalelor de vânt, acţiune care se va relua în viitorul apropiat.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente