sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialSocialFOTO. Bărbat din Craidorolț identificat după ce a aruncat deșeuri pe un...

FOTO. Bărbat din Craidorolț identificat după ce a aruncat deșeuri pe un teren viran. Primăria a luat măsurile legale ce se impun

Primăria Craidorolț a luat măsuri dure în cazul unui localnic care a depozitat, ilegal, moloz și alte deșeuri pe un teren viran din localitate. Datorită unui cetățean care a sesizat comportamentul total iresponsabil al unui alt localnic, primăria Craidorolț a reușit să îl identifice pe făptaș.

Concret, în cursul zilei de marți, 17 mai 2022, un cetățean a sesizat autoritățile locale despre faptul că un alt cetățean, locuitor al comunei Craidorolț, transportă cu tractorul fratelui său deșeuri diverse pe un teren viran.

În urma verificărilor la fața locului, s-a constatat că cele sesizate sunt reale iar apoi s-a trecut la verificarea camerele video, filmările fiind înaintate politiei pentru cercetări și luarea măsurilor legale.

Pentru igienizarea locului respectiv, primăria trebuie să scoată din bugetul local suma de 25.000 de lei, bani care puteau fi utilizați pentru rezolvarea altor probleme.

„Menționez că fiecare familie a primit gratuit câte o pubelă de 120 litri, printr-un program european, și avem amplasate pe domeniul public 60 de eurocontainere de 1,2 mc. În afară de a veni în ajutorul cetățenilor, primăria nu are posibilitatea implementării bunului simț și a celor șapte ani de acasă, în rândul cetățenilor rău intenționați.

E regretabil și rușinos pentru comunitatea noastră asemenea derapaje, dar trebuie dați exemplu, ca să nu se mai repete incidentul. Menționez ca în cursul zilei de azi vom igieniza locul, cu un cost de 25 mii lei, din bugetul local, bani care puteau fi folosiți pentru altceva mai benefic. Vă reamintesc că amenda pentru depozitarea deșeurilor pe spații neamenajate, este de 10 mii lei. O zi cu spor în toate va doresc”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Craidorolț.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente