marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleFOTO. Distracția tinerilor din ziua de astăzi. Un adolescent a spart un...

FOTO. Distracția tinerilor din ziua de astăzi. Un adolescent a spart un perete de sticlă în mall-ul din Satu Mare

Inspectoratul de Poliție Județean – IPJ Satu Mare a oferit la solicitarea Jurnalul de Satu Mare, câteva date oficiale referitoare la incidentul petrecut joi în mall-ul din municipiul Satu Mare.

Așa cum a relatat Jurnalul de Satu Mare, joi, un adolescent a spart un perete de sticlă în incinta mall-ului situat pe Drumul Careiului din municipiului Satu Mare. Potrivit polițiștilor, adolescentul a ieșit în mall cu prietenii și dintr-un exces de zel a lovit în peretele de sticlă care s-a și spart.

La fața locului a fost chemată Poliția. Cel mai probabil părinții tânărului vor fi trași la răspundere și vor fi nevoiți să achite pagubele create.

„La data de 27 iulie a.c., în jurul orelor 19.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre faptul că, în incinta unui centru comercial situat în municipiul Satu Mare, o persoană ar fi distrus un perete din sticlă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, un minor de 14 ani, din Satu Mare, în timp ce desfășura activități recreative împreună cu alți copii, ar fi lovit un perete din sticlă aflat deasupra unei uși de acces, din incinta centrului comercial.

În urma producerii evenimentului, nicio persoană nu a fost vătămată, rezultând doar pagube materiale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente