29.8 C
New York City
luni, august 8, 2022
AcasăLocaleFOTO. Incendiu de amploare în Beltiug

FOTO. Incendiu de amploare în Beltiug

Un incendiu de amploare a cuprins mai multe hale în Beltiug. În aceste momente pompierii se luptă să stingă incendiul care se vede de la kilometri distanță.

Potrivit informațiilor obținute de Jurnalul de Satu Mare, mai multe hale din cadre metalice, acoperite cu folie plastică, au ars. Aceste hale sunt plasate pe pe locația fostei pescării, actualmente acolo este o crescătorie de creveți.

Din fericire personalul de acolo a fost evacuat din sigurață și nu a fost înregistrată nicio victimă.

Mai multe echipaje de pompieri sunt prezente la fața locului: trei autospeciale de stingere cu apă și spumă ale ISU Someș Satu Mare, de asemenea ajută și pompierii voluntari SVSU cu două autospeciale, SVSU Acâș intervine de asemenea cu o autosepecială și SVSU Supur intervine cu încă o autospecială de stingere.

Comunicatul emis de ISU Satu Mare

S-a intervenit in localitatea Beltiug, la un incendiu produs la hale pe structura metalica, acoperite cu prelata combustibila – folie plastic, anuntat la orele 13:08.

Domeniul de activitate piscicol – cresterea crevetilor!

La locul interventiei au fost dislocate 2 autospeciale cu apa si spuma de la SVSU Beltiug, 3 autospeciale cu apa si spuma ale ISU Somes, 1 ambulanta SMURD, 1 echipaj SVSU Supur si un evhipaj cu o autospeciala de stingere de la SVSU Acas.

Cauza incendiului este in curs de stabilire.

In totalitate au ars hale in suprafata de aproximativ 5100 m², au fost afectate de la temperaturile ridicate degajate in urma incendiului 1200 m², s-a salvat o hala de productie de 5400 m² si 6 containere tip birou din vecinatate

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente