miercuri, iunie 7, 2023
AcasăsusFOTO. Ioan Feier a fost condus pe ultimul drum de sute de...

FOTO. Ioan Feier a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni

Ioan Feier, sătmăreanul care s-a spânzurat într-un parc din capitala Belgiei, a fost condus astăzi pe ultimul drum. Bărbatul, originar din Turț, a fost îngropat în cimitirul din localitate.

Lacrimi amare s-au scurs și astăzi pentru Ioan Feier, oșanul care s-a spânzurat într-un parc din Bruxelles. La mai bine de o săptămână după tragicul eveniment, bărbatul a fost îngropat în localitatea sa, în Turț.

 Cu toate că biserica ortodoxă nu acceptă ofiecierea serviciilor religioase pentru înhumarea celor care aleg să își curme viața, în acest caz s-a făcut o excepție cunoscându-se faptul ca Ioan Feier era un om credincios, care frecventa biserica.

“Nu avem putere a judeca, nimeni, ce s-a întâmplat pentru că el dă răspuns În fața Domnului Cristos. El și Dumnezeu știe ce-a fost în sufletul lui. Noi ca duhovnici îi vom simți lipsa, a chipului blând care stătea în fața iocoanei Domnului Cristos, nederanjând și rugându-se”, a spus preotul.

Reamintim că Ioan Feier nu s-a mai întors acasă luni, 26 septembrie 2022, fiind dat dispărut și găsit miercuri (26 septembrie) seara spânzurat în pădurea din zona Forest, de lângă Bruxelles.

Acesta a lăsat în urma sa o soție și trei copii. Dumnezeu să le dea putere!

Redacția Jurnalul de Satu Mare transmite sincere condoleanțe familiei îndurerata! 

Dumnezeu să îl ierte!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente