29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleFoto | Percheziții în Satu Mare! Criminaliștii economici investighează noi cazuri de...

Foto | Percheziții în Satu Mare! Criminaliștii economici investighează noi cazuri de “vaccinare la chiuvetă”

În județul Satu Mare au loc percheziții într-un dosar privind infracțiuni în domeniul vaccinării înpotriva COVID-19. Unul sau mai mulți medici de familie sunt suspectați că ar fi efectuat “vaccinări la chiuvetă”.

Astăzi, 17 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, împreună cu polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Cluj și Timiș, pun în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară, în județele Satu Mare, Cluj și Timiș, într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunilor de fals informatic, fals intelectual, complicitate la fals informatic și complicitate la fals intelectual privind vaccinarea împotriva Covid-19.

Polițiștii vor pune în aplicare 18 mandate de aducere.

La activități participă și polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Carei, Secției de Poliție Rurală Beltiug, Secției de Poliție Rurală Negrești Oaș, Serviciului Criminalistic și Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În urma perchezițiilor au fost găsite sume mari de bani la domiciliul suspecților.

Știre în curs de actualizare….

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente