29.8 C
New York City
joi, iunie 30, 2022
AcasăLocaleFOTO: S-a deschis Târgul de Paște din centrul orașului Satu Mare

FOTO: S-a deschis Târgul de Paște din centrul orașului Satu Mare

Vineri, 8 aprilie 2022, a fost deschis oficial Târgul de Paște din centrul municipiului Satu Mare. Ca de fiecare dată producătorii locali sunt prezenți cu cele mai bune și alese produse, făcute din suflet pentru toți vizitatorii.

Organizatorii ne asigură că la Târg vom vedea produse inedite, pe care nu le găsim în magazine, atât bunătăți pentru masa festivă, cât și produse și decorațiuni realizate manual.

De asemenea, ediția din acest an aduce și o mulțime de activități inedite pentru cei mici.

,,Suntem mândri că de la o ediție la alta putem aduce în fața sătmărenilor oameni care prin pasiunea și implicarea lor realizează produse de calitate, produse ce reprezintă cartea de identitate a municipiului și județului Satu Mare. Am început acest parteneriat cu @Produs Sătmărean pentru că doar împreună putem promova produsele sătmărene. Am adus în acest an elemente noi de decor, specifice Paștelui, iar atmosfera de sărbătoare se va simți în Parcul Central și cu ajutorul copiilor pe care îi invităm să participe în număr cât mai mare la toate activitățile pe care le-am pregătit. Să transformăm această sărbătoare într-o bucurie și să alegem ca prin implicarea noastră să susținem economia locală”, a spus primarul Kereskényi Gábor.

Activitățile și atelierele creative se vor organiza în funcție de condițiile meteorologice, iar programul acestora poate fi consultat la următorul link: https://primariasm.ro/satmarenii-sunt-invitati-la-targul-de-paste .

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu”, Consiliul Județean Satu Mare și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

Târgul va fi deschis până la data de 23 aprilie 2022.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente