vineri, septembrie 29, 2023
AcasăEducatie&CulturaFOTO. Sute de copii au sărbătorit împreună cu structurile MAI şi Crucea...

FOTO. Sute de copii au sărbătorit împreună cu structurile MAI şi Crucea Roşie, Ziua Internaţională a Copilului

De Ziua Internațională a Copilului, structurile MAI şi-au unit forțele și au pregătit în centrul municipiului Satu Mare, în parcarea din faţa Catedralei Romano Catolice, momente de neuitat pentru toți copiii.

Sătmărenii au răspuns invitaţiei într-un număr foarte mare şi au participat cu mic, cu mare, la activităţile propuse de poliţişti, pompieri, jandarmi, poliţişti de frontieră, Crucea Roşie Satu Mare. Au fost câteva ore de aventură și neprevăzut în care adulţii s-au bucurat la fel de mult precum copiii.

Cu toţii au participat activ la demonstraţiile de prim-ajutor oferite de Crucea Roşie Satu Mare, au urcat la volanul autospecialelor de intervenţie, au mângâiat câinii de urmărie, şi-au făcut poze pe motocicletele poliţiştilor, au urcat în ambulanţă, într-un cuvânt, au încercat să descopere tainele meseriilor structurilor MAI.

Bineînțeles că toţi copilaşii au primit baloane colorate şi bomboane din partea tuturor structurilor prezente.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare alături de colegii celorlalte arme au surprins copiii cu tehnica din dotare și cu diferite activități interactive. Din dotarea unității noastre, au fost prezentate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Copiii au pătruns în lumea misterioasă a pompierilor sub supravegherea salvatorilor care i-au îndrumat în mânuirea echipamentelor și a tehnicii”, transmite ISU ”Someș” Satu Mare.

„Miercuri,1 Iunie, am celebrat copilăria!
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au sărbătorit miercuri, alături de cei mici, Ziua Internațională a Copilului. Piața Libertății a fost în această zi, plină de culoare, zâmbete, veselie și energie bună! Alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și în colaborare cu Crucea Roșie Satu Mare, polițiștii au desfășurat diverse activități destinate copiilor, au prezentat autospeciale din dotare, au oferit sfaturi preventive și i-au angrenat pe cei mici în jocuri interactive. Ne-am bucurat să fim împreună după o pauză lungă, să interacționăm cu cei mici, să ne încărcăm cu energia lor pozitivă, oferindu-le în schimb răspunsuri la întrebări și asigurându-i că le suntem mereu aproape. LA MULȚI ANI, DRAGI COPII”,
transmite IPJ Satu Mare.

”1 Iunie. Alături de prietenii noștri de la Poliția de Frontieră, ISU Satu Mare, Jandarmerie, Poliție, Poliția Locală am organizat unul dintre cele mai reușite evenimente. O zi plină de zâmbete, voie bună, sirene, exerciții, desene, baloane, bomboane și mai ales de veselie. sirene. Am avut alături copii curioși și dornici ăa încerce manevre de resuscitare”, a transmis directorul Crucea Roșie Satu Mare, Rodica Borlan.

LA MULȚI ANI TUTUROR COPIILOR! Voi ne faceţi viaţa mai frumoasă!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente