luni, februarie 26, 2024
AcasăEducatie&CulturaFoto. Toamna și bogățiile ei, sărbătorită de preșcolarii Grădiniței Nr.9 prin numeroase...

Foto. Toamna și bogățiile ei, sărbătorită de preșcolarii Grădiniței Nr.9 prin numeroase ateliere și activități outdoor

Momente deosebite au petrecut preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit Nr.9 din municipiul Satu Mare, joi, 6 octombrie 2022, alături de părinți și întreg colectivul unității în frunte cu doamna director Gabriela Supuran.

Curtea grădiniței, scăldată în razele calde de soare, îmbracată într-un decor de toamnă minunat, a oferit prilej de mare bucurie pentru toți cei prezenți.

Cea de-a IX- a ediție a Activităților de Toamnă Outdoor, a fost pregătită cu mare atenție de către doamnele educatoare.

Spre încântarea copiilor și bucuria părinților, doamnele educatoare au pregătit activități atractive dar și educative pentru copii și părinți, precum:

  • Atelier de motricitate cu diferite ștafete, jocuri sportive cu funia dar și îndemânare cu legume și fructe de toamnă;
  • Ateliere de literație cu zone de relaxare și citit, trasări de elemente grafice pe nisip, construcții plane pe nisip;
  • Ateliere senzoriale și S.T.E.A.M cu activități și jocuri construcții 3D din fructe și legume de toamnă, sortare, grupare, triere și seriere elemente din natură, și care au captat atenția, și testat îndemânarea dar mai ales gândirea copiilor;
  • Ateliere de artă și îndemânare unde copiii alături de părinții lor au realizat tablouri și decorațiuni deosebite din materiale din natură.

“În această frumoasă și însorită zi de octombrie, curtea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 9 și-a deschis porțile pentru a-și primi oaspeții mari și mici la cea de a IX a ediție a activităților de Toamnă outdoor, care deja sunt o tradiție în această grădiniță. A fost o zi minunată petrecută în marea familie a grădiniței cu Program Prelungit Nr 9 Satu Mare. Vă mulțumim tuturor celor care ați fost prezenți și ați contribuit la aceasta minunată activitate și amintire de neuitat”, transmite directoarea Supuran Gabriela.

Ziua s-a încheiat cu surprize dulci și muzicale, dar si cu o horă mare, în care s-au prins toți copiii, părinții și personalul grădiniței.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente