miercuri, mai 29, 2024
AcasăLocaleFOTO. Un om al străzii a luat foc în Satu Mare. A...

FOTO. Un om al străzii a luat foc în Satu Mare. A fost salvat de angajații Serviciului de Ambulanță

Un om al străzii a luat foc în municipiul Satu Mare. Nefericitul eveniment a avut loc sâmbătă seara în jurul orei 21.30, pe strada Ravensburg din municipiul Satu Mare, chiar în spatele Serviciului Județean de Ambulanță. De altfel focul a fost observat chiar de cineva din curtea Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare .

Potrivit informațiilor obținute de redactorii Jurnalul de Satu Mare la fața locului, ar fi vorba despre un accident nefericit. Omul străzii ar fi adormit cu țigara aprinsă care i-ar fi căzut pe haine, acestea luând ulterior foc.

Cei care au observat flăcările și au sunat la 112, au fost chiar angajații Serviciului Județean de Ambulanță. Mai mult decât atât, tot ei au fost cei care au stins incendiul până la sosirea pompierilor. Practic au aruncat cu apă peste gard. Exista pericolul ca flăcările să se extindă și la pubelele aflate la doar doi pași.

Potrivit informațiilor obținute de Jurnalul de Satu Mare, bărbatul a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe în stare de inconștiență.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente