joi, februarie 2, 2023
AcasăLocaleFOTO & VIDEO. A intervenit poliția pe Aeroportul Satu Mare după ce...

FOTO & VIDEO. A intervenit poliția pe Aeroportul Satu Mare după ce unui pasager i-au fost furați banii. Nimeni nu a coborât din avion zeci de minute

În dimineața zilei de marți, 10 mai 2022, poliția a intervenit pe Aeroportul Internațional Satu Mare. Un pasager care și-a uitat portofelul în baia avionului a fost furat de aproximativ 950 de lire, de un alt pasager.

Potrivit informațiilor Jurnalul de Satu Mare, scene incredibile au avut loc astăzi în avionul care opera zborul Londra – Satu Mare.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani și-a uitat portofelul în baia avionului și până și-a dat seama de acest fapt, un alt pasager s-a dus la baie. Tânărul de aproximativ 35 de ani s-a gândit că a dat norocul peste el și i-a golit bărbatului portofelul de bani.

Membrii echipajului au chemat poliția, astfel că de la ora 11:00 ora la care a aterizat avionul pe Aeroportul Satu Mare, Poliția a început percheziționarea unor suspecți, și nu a tuturor pasagerilor, verificări care au durat până în jurul orei 12:00.

Aproximativ 40 – 50 de minute mai târziu, făptașul a fost identificat și condus la secția de poliție.

Culmea ironiei a fost că păgubitul a trebuit să justifice în fața poliției că a avut suma respectivă în portofel după ce făptașul a băgat banii necuveniți în portofelul lui. Norocul victimei a fost că a avut bon de la bancomat în urma retragerii banilor de pe card.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente