sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăLocaleFOTO & VIDEO. Locomotiva unui tren a luat foc. La fața locului...

FOTO & VIDEO. Locomotiva unui tren a luat foc. La fața locului au intervenit și pompierii voluntari din Halmeu

Luni, 9 mai 2022, la ora 16:07, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la locomotiva unui tren, în localitatea Porumbești, din județul Satu Mare.


La fața locului s-au deplasat un ofițer și 7 pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Punctului de Lucru Turț și o autospecială de primă intervenție și comandă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și 6 pompieri voluntari cu o autospecială de stingere, din cadrul SVSU Halmeu. Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără, la compartimentul motor.


Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric, la un cablu defect sau neizolat corespunzător.


Au ars materialele combustibile din compartimentul motor și s-au degradat cele două posturi de conducte, parțial vopseaua, compresorul, pompa de combustibil și de ulei și tabloul electric.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente