29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăLocaleFOTO&VIDEO. Incendiu puternic în Rătești. La fața locului au intervenit mai multe...

FOTO&VIDEO. Incendiu puternic în Rătești. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri

Pompierii au intervenit astăzi la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Rătești.

De urgență a fața locului s-au deplasat 12 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor și SVSU Belțiug. La ajungerea pompierilor voluntari incendiul se manifesta cu flacără la nivelul acoperisului anexei gospodărești.

Ce spune ISU Someș

”Astăzi, în jurul orei 12:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Rătești. La fața locului s-au deplasat 12 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor și 8 pompieri voluntari din cadrul SVSU Beltiug.


Până la sosirea forțelor profesioniste, intervenția a fost asigurată de către pompierii voluntari, care au reușit localizarea incendiului ce se manifesta cu flacără la nivelul acoperișului. Intervenția a continuat pentru localizarea și lichidarea tuturor focarelor de incendiu.


Cauza probabilă de producere a incendiului este jarul sau scânteia, de la o sobă cu acumulare de căldură. Au ars: construcția din lemn a acoperișului pe o suprafață de 100 mp, mobilierul și materialele combustibile dintr-o încăpere”.

VIDEO : https://www.facebook.com/JurnaluldeSatuMare.ro/videos/346848490652783

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente