Acasă Locale Stiri Satu Mare Furt de arbori in Bixad identificat de politistii din Negresti

Furt de arbori in Bixad identificat de politistii din Negresti

În data de 11.09.2013 polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Negrești Oaș, au organizat și executat o acțiune pe linie silvică. În cadrul acestei activități au fost identificați pe raza comunei Bixad numiții Ioan B. de 29 de ani, Irina B. de 51 de ani, Vasile O. de 45 de ani  și Vasile F. de 77 de ani, toți din comuna Bixad, care au tăiat  doi arbori, esență de fag,  din pădurea aparținând ocolului Silvic Negrești Oaș, pe care i-au fasonat și transportat fără forme legale la domiciliile acestora.

În cauză, s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept și furt de arbori.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente