luni, iunie 17, 2024
AcasăSportNationalGabriel Tamaș s-a despărțit de CFR Cluj

Gabriel Tamaș s-a despărțit de CFR Cluj

Clubul CFR Cluj a anunțat, miercuri, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu fundașul Gabriel Tamaș, la doar o săptămână după venirea jucătorului.
CFR Cluj anunța la 9 octombrie că a ajuns la o înțelegere cu Tamaș, fostul fotbalist de la West Bromwich Albion semnând un contract până la finalul sezonului.

Presa din Cluj-Napoca a scris că jucătorii formației CFR Cluj, Gabriel Tamaș și Florin Costea, au petrecut, duminică, într-un club de manele, spre nemulțumirea conducerii clubului ardelean, președintele Iuliu Mureșan avertizându-l pe fostul fundaș al WBA că va fi dat afară la următoarea escapadă.

Cu puțin timp înainte de a semna cu CFR Cluj, presa tabloidă online a relatat, citând martori oculari, că jucătorii Daniel Pancu și Gabriel Tamaș s-au bătut într-un local bucureștean. Conform informațiilor, cei doi fotbaliști, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au vandalizat localul, iar Pancu a ajuns la spital și a avut nevoie de intervenția medicilor după ce Tamaș l-a lovit cu pumnul în nas și în ochi.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente