Acasă Locale Galerie Foto: Conducerea PNL Satu Mare a gătit pentru 60 de oameni...

Galerie Foto: Conducerea PNL Satu Mare a gătit pentru 60 de oameni ai străzii

Conducerea Partidului Național Liberal Satu Mare a lăsat toate problemele de ordin politic deoparte, și timp de câteva ore s-a implicat trup și suflet într-o acțiune umanitară.

Concret, vineri, 5 noiembrie 2021, deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma împreună cu Iulian Pfau, vicepreședinte; Beșeni Cristian, vicepreședinte CJ; Pop Romeo, președinte BPM SM; Murgu Bianca, vicepreședinte; Ciprian Bretan, membru BPM; Buzila Mayer Sebastian, secretar general adjunct BPM și Groza Marius, membru BPM PNL a gătit pentru sărmanii din municipiul Satu Mare în cantina Asociației “O masă caldă”.

Din imaginile postate de deputatul sătmărean pe rețelele de socializare, național liberalii sătmăreni au gătit pentru oamenii străzii varză călită cu carne, supă de găină și griș în lapte.

Porțiile de mâncare au ajuns pe mesele a 60 de sărmani, beneficiari ai Adăpostului de Noapte din municipiul reședință de județ.

”Cea mai mare bucurie e atunci când dăruiești. Împreună cu mai mulți colegi am contribuit cu alimente și am pregătit mâncare pentru persoanele aflate în dificultate sau cu venituri foarte reduse.
Nu e o mare realizare dar prin aceste acțiuni putem să aducem bucurie pentru sătmărenii încercați de soartă.
Mulțumesc tuturor pentru implicare”, a transmis pe pagina sa de Facebook deputatul PNL, Adrian Cozma.

Potrivit declarațiilor oferite ziarului nostru, Jurnalul de Satu Mare, bucatele gătite au fost cumpărate chiar de liberalii implicați.

Este un gest care merită respect din partea noastră, mai cu seamă în aceste vremuri tulburi pentru Partidul Național Liberal. Se poate concluziona astfel ca pentru liderul liberal din Satu Mare, Adrian Cozma, cetățeanul de rând rămâne cel mai important. Mereu, nu doar în campania electorală.

”Astăzi am participat alături de colegii mei la o frumoasă inițiativă care funcționează de multă vreme în orașul nostru: „O masă caldă”. Am gătit cu drag pentru cei mai puțin norocoși iar satisfacția nu poate fi descrisă. Vreau să îmi exprim respectul pentru toți cei implicați și le doresc multă putere de muncă în continuare. Felicitări!”, a declarat pentru Jurnalul de Satu Mare, deputatul Adrian Cozma.

Experiența a fost una foarte plăcută, astfel că liberalii doresc să o repete.

“Cu siguranța vom continua periodic sa ne implicam in aceasta acțiune frumoasa.
Îi mulțumim lui Cristian Molnar pentru sprijin”, a transmis Adrian Cozma.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente