sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăDivertismentGALERIE FOTO. Oaș Fashion Show s-a bucurat de un succes răsunător

GALERIE FOTO. Oaș Fashion Show s-a bucurat de un succes răsunător

Duminică, 22 mai, în Negrești Oaș, pe terasa Hotelului „Poezia” s-a desfășurat cel mai mare show de modă pe care l-a văzut Țara Oașului. Invitat special a fost nimeni altul decât celebrul creator de modă, Cătălin Botezatu.

Prima ediția a Oaș Fashion Show s-a bucurat de un succes răsunător. Ingrediente principale: creații spectaculoase, invitați deosebiți, locație superbă. Invitat special la acest show de modă a fost celebrul Cătălin Botezatu, una dintre atracțiile evenimentului, fără dar și poate.

Oaș Fashion Show a adus în fața iubitorilor de modă creații semnate de către designerul Simona Șpan, creatorul vestimentar Bianca Sas și Raul Ciocan. Ținutele prezentate au fost completate cu accesorii, poșete și curele de la Anna Forgaci și cu bijuterii tradiționale create de Maria Codre.


Despre creatori..

Creațiile designerului Simona Șpan, atât de apreciate în tara și străinătate, au fost diafane, sofisticate și pline de sensibilitate.

Pe Bianca Sas am avut prilejul să o redescoperim atât prin ținutele inedite, inspirate din frumosul port oșenesc, cât și prin povestea ei de viață. Cei care nu știau foarte multe amănunte despre viața ei, astăzi au aflat că ea este fata de la oraș, mutată din dragoste în Tara Oasului.

Raul Ciocan este un tânăr talentat, certezan, care – la cei 21 de ani ai săi – are o experienta de 7 ani în realizarea de cizme oșenești.

În cadrul evenimentului spectatorii au putut să admire și deosebite lucrări de artă aparținând artiștilor plastici: Adriana Pop și Vasile Marina. Totodată cei prezenți au putut viziona și o expoziție foto semnată de Alexandru Feher.

La Oaș Fashion Show a fost prezentă si Corina Câmpian, manager City Fashion Kids, cea mai mare agenție de modele și fotomodele pentru copii, cu vârsta cuprinsă între 3-14 ani.

Evenimentul a fost prezentat de Ștefan Farell.

La finalul evenimentului Cătălin Botezatu a făcut o mulțime de fotografii, cei prezenți ținând neapărat să imortalizeze momentul.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente