Acasă Sport National George Pușcaș a fost remarcatul tuturor

George Pușcaș a fost remarcatul tuturor

Atacantul echipei italiene Palermo, George Pușcaș, a fost remarcatul tuturor după partida pierduta contra Suediei. Acesta a avut un șut, care a prins spațiul porții, însă portarul Olsen a reușit să respingă. Tot el a lucrat împreuna cu Răzvan Marin la faza golului înscris de Keșeru.

 

„Puşki” a avut 16 pase reuşite, din 17 (94%), după ce la pauză avea 10 din 10, şi a câştigat 5 din cele 14 dueluri cu adversarii.

 

„Iese Puşcaş, joc pe el, pasează foarte bine pentru Răzvan Marin, care vine din linia a doua, iar Keşeru atacă foarte bine la scurt şi marchează”, a remarcat Ilie Dumitrescu, la „Digi Sport Special”. De altfel, fostul mare internaţional a fost încântat de ceea ce a văzut la fostul jucător al lui Inter Milano: „Puşcaş, bine cu spatele la poartă. De fiecare dată când s-a jucat pe el, a jucat foarte bine pentru cei din linia a doua. Ca să-l pui în valoare, ai nevoie de un joc mai consistent pe extreme, să vii cu centrări, pentru că el atacă foarte bne, se demarcă foarte bine. Dar nu el e cel care trebuie să facă diferenţa”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Comentarii recente