vineri, septembrie 29, 2023
AcasăPoliticaLocalGeorge Simion caută președinte pentru organizația Satu Mare

George Simion caută președinte pentru organizația Satu Mare

Marți, președintele AUR, George Simion, a făcut o vizită în municipiul Satu Mare. Potrivit surselor noastre, vizita lui Simon a avut ca scop găsirea unui președinte la organizația Satu Mare, formațiune rămasă fără lider odată cu demisia lui Iulian Cîcău.

Interesați de această poziție ar fi, potrivit surselor noastre, omul de afaceri Ioan Holdiș, om cu vastă experiență politică și Radu Giurcă, fost prefect de Satu Mare. Omul de afaceri a fost zărit în compania lui Simion în incinta unui local din Satu Mare.

Contactat telefonic, Ioan Holdiș a dat asigurări că întâlnirea dintre cei doi a avut loc pe probleme strict economice, George Simion fiind defapt interesat să vizite o companie din Satu Mare cu capital românesc.

„A fost în vizită la noi la fabrică. Am discutat strict de probleme economice. (…) Din punctul meu de vedere pare un tânăr interesant și de perspectivă. Aventura mea politică s-a terminat în urmă cu 10 ani. Eu în străfundul meu am fost și voi rămâne un mare liberal”, ne-a declarat Ioan Holdiș.

Un alt nume vehiculat pentru preluarea partidului este cel al lui Ioan Hotea, fost prim-viceprședinte PMP Satu Mare, speculații pe care domnia sa le-a demontat. Acesta a comentat întâlnirea dintre Ioan Holdiș și Simion.

„Partidul ăsta este un partid pentru păcăleală. Eu am plecat de acolo. Nu este un partid serios, dacă președintele lui vine să se întâlnească cu tot felul de oameni și nu merge în sediul partidului pe care îl reprezintă, pentru mine e un mare semn de întrebare. E a treia sau a patra oară când vine în Satu Mare, se întâlnește prin tot felul de cârciumi, cu tot felul de indivizi. Senzația mea este că vrea să vândă partidul, nu să-l de-a pe mâna cui trebe”, a spus Ioan Hotea.

Foarte tranșant, Ioan Hotea a confirmat că și-a dorit să preia frâiele partidului la Satu Mare, însă după anumite evenimente nu își mai dorește acest lucru.

„Mi-am dorit să preiau conducerea partidului pentru că am văzut o alternativă, chestii de suveranitate și patriotism, dar ce am găsit este cu totul altceva și atunci.. Ce este în AUR este păcăleală, din păcate, pentru că lumea are așteptări și încă mai reușește să păcălească un segment din populație”,

Prin păcăleală domnul Hotea spune de fapt că membrii AUR nu au nimic de-a face cu patriotismul și suveranitatea în stat și susține că la ședințele la care a fost prezent, în mare parte s-a discutat doar despre bani. „Au făcut magazin online, orice cumperi valorează 500 de lei ca să finanțezi ce? Chestia de patriotism, de suvernatitate și de a reprezenta poporul ăsta este cu totul altceva”, a mai spus acesta.

În finalul convorbirii, domnul Hotea i-a urat succes fostului prefect Giurcă, în preluarea organizației.

Un alt simpatizant AUR, care își pune serviciile ori de câte ori e nevoie în slujba partidului, e Adrian Ștef, care nu reușește însă să intre în grațiile lui Simion.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente