Acasă Locale Stiri Satu Mare Gheorghe Flutur a fost infectat cu noul coronavirus (COVID-19)

Gheorghe Flutur a fost infectat cu noul coronavirus (COVID-19)

Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, a fost infectat cu noul coronavirus (COVID-19). Liderul liberal a aflat marţi seara că a fost diagnosticat cu boala infecţioasă, după ce testul a ieşit pozitiv.

Gheorghe Flutur se afla în autoizolare la domiciliu, după ce în ultimele zile a avut mai multe ședințe la care au participat și persoane care au fost ulterior diagnosticate cu noul coronavirus, scrie Monitorul de Suceava.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a fost internat marţi seara la Spitalul Județean de Urgențe din Suceava, unde va urma tratamentul prescris de medici.

Mesajul lui Gheorghe Flutur, după ce a aflat că are coronavirus
“Am încredere în medicii și întregul personal de aici. Mă leagă de acest Spital multe lucruri bune, investiții importante făcute an de an.
Astăzi mă încearcă un sentiment de adâncă tristețe că foarte mulți suceveni, din care, din păcate, și un număr mare de cadre medicale, sunt afectați de coronavirus. Sunt alături de ei și le urez tuturor însănătoșire grabnică.
Către toți compatrioții mă adresez cu rugămintea de a respecta cu toată strictețea măsurile adoptate de autorități, pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaș.
Un gând aparte de prețuire și respect către medicii și asistentele – întregul personal de la Spitalul Judetean de Urgențe Suceava – pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile.
De felul meu sunt un om care mă implic – am făcut-o și în aceste săptămâni de foc, o voi face și în continuare.
Acum sunt și eu printre cei afectați de coronavirus, dar sunt optimist că voi depăși repede și cu bine acest episod.
În aceste zile, așa, de pe patul de spital, o să mă preocup pentru ca la Spitalul Judetean de Urgențe din Suceava să ajungă cât mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus.
Cei de aici să știe că, în continuare, Consiliul Județean Suceava are ca prioritate asigurarea sprijinului financiar Spitalului Județean de Urgențe din Suceava. Pentru ce faceți în aceste zile de foc meritați tot respectul”, a precizat Gheorghe Flutur.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lucruri inedite pe care nu le știai despre cafea

Pentru multe persoane, consumul de cafea este un adevărat ritual zilnic. Românii nu sunt printre marii consumatori de cafea la nivel european...

Joe Biden a schimbat din prima zi deciziile lui Trump

În primele ore după ce a devenit președinte al Statelor Unite, Joe Biden a semnat 17 decrete prezidențiale. Primul a făcut obligatorii purtarea măștii și...

Bucuresti relaxează restricţiile

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat miercuri că, dacă rata cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori se va menține sub 3...

Facultatea şi viaţa studentului în 2021

Odată cu începerea semestrului al doilea, majoritatea școlilor se vor redeschide, în timp ce revenirea studenților la cursuri în format fizic este...

Comentarii recente