joi, aprilie 18, 2024
AcasăsusGluma de pe platforma Tik Tok a creat isterie în rândul "vânătorilor”...

Gluma de pe platforma Tik Tok a creat isterie în rândul „vânătorilor” de iepuraşi de ciocolată

După ce pe Tik Tok au apărut o serie de videoclipuri cu mai multe persoane care descoperă în figurinele de ciocolată dedicate sărbătorilorde Paşte diverse sume de bani, s-ar fi declanşat o adevărată vânătoare de iepuraşi.

În încercarea de a descoperi dacă înăuntrul iepuraşilor de ciocolată se găsesc cu adevărat sume de bani, tot mai mulţi români au deteriorat figurinele şi le-au abandonat aşa în magazine.

Astfel, Lidl, compania care comercializează produsele respective, şi Heidi Chocolate, cea care le produce, s-au văzut nevoite să facă apel la oameni pentru a înceta această practică. Ei au transmis că înăuntrul iepuraşilor de ciocolată nu se află nimic.

„Nu mai spargeţi iepuraşii de ciocolată, căci înăuntru este chiar ciocolata însăşi”, a scris Lidl într-o postare din21 martie, alături de o fotografie cu celebrele figurine de Paște.

La rândul lor, reprezentanţii producătorului de ciocolată Heidi, au reluat apelul.

„Reluăm şi noi rugămintea colegilor de la Lidl Romania. Am văzut, la rândul nostru, clipurile de pe Tik Tok, referitoare la existenţa banilor în figurine de Paşte. Însă vă asigurăm că produsele HEIDI tematice conţin doar meşteşugul ciocolatierilor HEIDI, care decorează aceste produse manual, ou cu ou, iepuraş cu iepuraş”, este mesajul transmis, miercuri, de echipa Heidi Chocolate. „Să nu stricăm bucuria oamenilor care le vor lua acasă pentru masa de Paşte”, a mai scris Heidi Chocolate.

În timp ce Lidl şi Heidi Chocolate precizează că înăuntrul figurinelor de ciocolată nu este nimic, clipurile cu aşa-zisele câştigări continuă să fie virale pe Tik Tok.

„Ia uitați iepurași care au înnebunit internetul, iepurașii care au cadouri în ei: bănuți. Este plin peste tot”, scrie o utilizatoare a rețelei de socializare, care şi filmează figurinele aflate la comercializare în magazinele Lidl, dar nu prezintă nicio dovadă că înăuntrul lor s-ar afla ceva.

„Iepurașii de ciocolată de la Lindt au în interior premii bănești”, afirmă o altă utilizatoare de TikTok, dar nici ea nu prezintă vreo dovadă a prezenței banilor.

Între timp, au apărut şi alte videoclipuri, în care alţi utilizatori ai reţelei au postat filmuleţe în care arată că figurinele cu pricina nu conţin nimic în interior.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente