miercuri, mai 29, 2024
AcasăLocaleGrupare specializata in trafic de droguri de mare risc, destructurata

Grupare specializata in trafic de droguri de mare risc, destructurata

trafic-de-droguriÎn urma a 5 percheziții efectuate în municipiul Satu Mare de polițiștii specializați  în combaterea criminalității organizate, a fost destructurată o grupare  infracțională cu preocupări pe linia traficului de droguri de mare risc.

În această dimineață polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat 5 percheziții domiciliare și au pus în aplicare alte 5 mandate de aducere, pentru destructurarea unei grupări infracționale cu preocupări pe linia traficului de droguri de mare risc.

În urma perchezițiilor s-au ridicat 62 grame cannabis, un pistol, un cântar electronic utilizat la cântărirea drogurilor, două pipe pentru consum de droguri și 7 telefoane.

După terminarea perchezițiilor domiciliare, cei cinci membri ai grupării infracționale – S.D.G., 23 de ani, S.V., 26 de ani, G.L., 24 de ani, C.A.L., 20 de ani și M.R.P., 23 de ani –  au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare pentru a fi audiați de către procurori și prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunile au fost derulate cu sprijinul  polițiștilor  Serviciului de Acțiuni Speciale  și al criminaliștilor din cadrul I.P.J Satu Mare, precum și al D.O.S. – I.G.P.R.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente