Acasă Locale Grupare specializata in trafic de droguri de mare risc, destructurata

Grupare specializata in trafic de droguri de mare risc, destructurata

trafic-de-droguriÎn urma a 5 percheziții efectuate în municipiul Satu Mare de polițiștii specializați  în combaterea criminalității organizate, a fost destructurată o grupare  infracțională cu preocupări pe linia traficului de droguri de mare risc.

În această dimineață polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat 5 percheziții domiciliare și au pus în aplicare alte 5 mandate de aducere, pentru destructurarea unei grupări infracționale cu preocupări pe linia traficului de droguri de mare risc.

În urma perchezițiilor s-au ridicat 62 grame cannabis, un pistol, un cântar electronic utilizat la cântărirea drogurilor, două pipe pentru consum de droguri și 7 telefoane.

După terminarea perchezițiilor domiciliare, cei cinci membri ai grupării infracționale – S.D.G., 23 de ani, S.V., 26 de ani, G.L., 24 de ani, C.A.L., 20 de ani și M.R.P., 23 de ani –  au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare pentru a fi audiați de către procurori și prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunile au fost derulate cu sprijinul  polițiștilor  Serviciului de Acțiuni Speciale  și al criminaliștilor din cadrul I.P.J Satu Mare, precum și al D.O.S. – I.G.P.R.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente