luni, iulie 22, 2024
AcasăDivertismentHarry Potter, distrus de droguri

Harry Potter, distrus de droguri

Prietenii lui Daniel Radcliffe, 24 de ani, actorul făcut celebru de rolul Harry Potter, sunt foarte îngrijorați de tot mai desele derapaje cu droguri și alcool ale acestuia.

Prietenii lui Daniel Radcliffe, cel care a fost idolul a milioane de copii din întreaga lume grație personajului Harry Potter, nu știu ce să mai facă pentru ca actorul să nu ajungă precum Macaulay Culkin, starul din “Home Alone” căruia drogurile i-au ruinat viața. Surse apropiate lui Radcliffe au declarat presei din SUA că acesta duce o viață bazată pe petreceri epuizante la care consumă pahar după pahar de vodcă, tequila și whisky, ba mai mult, se și droghează, uneori în exces.

Se teme pentru viața lui
Un prieten de-al actorului a dezvăluit că se teme pentru viața lui Daniel, povestind că la una dintre cele mai recente petreceri la care a participat, starul a fost văzut lovindu- se de pereți și de oamenii din jur, fiind beat mort și drogat.
Are o avere de 86.000.000 de dolari
Daniel Radcliffe este cunoscut publicului pentru apariția în cele opt producții “Harry Potter”. Actorul a strâns o avere de 86 de milioane de dolari de pe urma seriei de filme și a fost idolul mai multor generații de copii și adolescenți.

 

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente