Acasă Sport National Ianis Hagi are Belgia la picioare

Ianis Hagi are Belgia la picioare

Ianis Hagi (20 de ani) a fost omul meciului în St. Truiden – Genk, după ce a reușit două goluri și o pasă de gol. Chiar dacă echipa sa a condus cu 3-0, la finalul partidei tabela arăta scorul de 3-3, după un joc plin de evenimente.

 

Chiar dacă Ianis a avut o prestație foarte bună, Genk nu a reușit să se impună pe teren. Campioana Belgiei ar putea, totuși, să se impună la masa verde. Meciul a fost întrerupt de două ori și chiar s-a fluierat finalul partidei când încă mai erau câteva minute de jucat.

 

Imediat după golul de 3-0 al lui Ianis Hagi au început să apară incidentele în tribună, suporterii gazdelor aruncând cu obiecte din tribună. Arbitrul a trimis jucătorii la vestiare pentru aproximativ 10 minute, iar jocul a fost reluat ulterior. St. Truiden a reuşit o revenire extraordinară, egalând după ce a fost condusă cu 0-3. Boli, în minutele 62 şi 82, şi Garcia Tena, în minutul 80, au marcat pentru gazde.

La scurt timp după golul de 3-3, în apropierea minutului 90, fanii lui Genk ar fi ameninţat că intră pe teren, iar poliţia a intevenit. În cele din urmă, arbitrul partidei a suspendat meciul în minutul 90, fără a se mai disputa minutele suplimentare. Potrivit presei belgiene, sunt şanse mari ca rezultatul partidei să se stabilească la „masa verde”, însă rămâne de văzut în favoarea cui.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente