Acasă Sport International Sergio Ramos riscă să nu joace în El Clasico

Sergio Ramos riscă să nu joace în El Clasico

Sergio Ramos (33 de ani) a fost integralist în derby-ul de sâmbătă cu Atletico Madrid, 0-0. Căpitanul lui Real Madrid a oferit un moment controversat, în urma căruia ar putea primi o suspendare serioasă.

 

Cu puțin timp înaintea finalului primei reprize, Sergio Ramos i-a adresat cuvinte reprobabile unui asistent, la adresa mamei acestuia. Conform regulamentului din Spania, în articolul 94 se precizează că gestul de a înjura un arbitru se pedepsește cu o sancțiune cuprinsă între 4 și 12 meciuri.

 

Pe teren, Ramos nu a primit nici măcar cartonașul galben pentru gest, tușierul preferând să il ignore. Diego Simeone, antrenorul lui Atletico, i-a reproșat arbitrului, de pe marginea terenului, că nu poate primi astfel de insulte și să îl lase pe fundaș nepedepsit.

 

 

Dacă observatorul partidei nu și-a notat gestul lui Ramos în firul evenimentelor, lucru puțin probabil, Atletico Madrid va trebui să facă plângere la Federația Spaniolă de Fotbal, împotriva fundașului.

Astfel, dacă Ramos va fi găsit vinovat, acesta poate rata inclusiv primul „El Clasico” al acestui sezon, care se va desfășura pe 26 octombrie, acasă la cei de la Barcelona.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente