Acasă Locale Implicarea ministrului PNL - Lucian Bode, decisivă pentru construcția Variantei de Ocolire

Implicarea ministrului PNL – Lucian Bode, decisivă pentru construcția Variantei de Ocolire

Adrian Cozma a făcut o vizită în teren pentru a se asigura că lucrările la Centura de Ocolire a municipiului Satu Mare se desfășoară conform graficului. Potrivit deputatului PNL de Satu Mare, începând din 22 octombrie 2021, o parte importantă, și anume bucata cuprinsă între kilometrul 9 și 13 care cuprinde și podul peste Someș, va fi deschisă circulației.

Reamintim că Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare măsoară peste 19 km, are două noduri rutiere, cinci poduri și pasaje.

Punctul de pornire este DN 19A, pe direcția S-N situat la limita vestică a Parcului Industrial Sud Satu Mare. Varianta trece peste pârâul Homorodul Vechi, calea ferată Oradea-Halmeu și se intersectează cu DN19.

https://www.facebook.com/adrian.cozma.71/videos/1557908804555116

”Este important să vedem că se pot face lucruri bune atunci când există bunăvoință, pricepere și dăruire. Ministerul Transporturilor cred că anul trecut, pe mandatul domnului ministru Bode, a făcut pentru acest obiectiv cât nu s-a făcut în cei 4 ani și uite că rezultatele încep să apară”, a spus deputatul PNL Adrian Cozma.

Deputatul și vicepreședintele Partidului Național Liberal, a dorit să transmită astfel sătmărenilor faptul că în această perioadă în care țara este condusă de un Guvern interimar, PNL nu neglijează proiectele aflate în derulare.

În ceea ce privește amânarea acestui moment prevăzut inițial pentru data de 15 octombrie, deputatul explică că au fost unele probleme cu achiziționarea materialelor de construcții, existând o criză în acest segment.

”Foarte multe elemente ale acestei porțiuni de drum, foarte multe elemente, inclusiv panourile despărțitoare, panourile absorbante fonic, au fost aduse din Italia și din acest motiv s-a întârziat cu câteva zile inaugurarea acestei secțiuni de centură. Ministerul Transporturilor și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, bineînțeles și executantul, a făcut tot posibilul ca acest drum să poată fi dat în folosință”, a mai precizat Adrian Cozma.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente