Acasă Economico-social Social Un tânăr polițist are nevoie urgentă de sânge! Sătmăreanul este tatăl unui...

Un tânăr polițist are nevoie urgentă de sânge! Sătmăreanul este tatăl unui băiețel de doi ani

Un tânăr polițist din municipiul Satu Mare, tatăl unui copilaș de doar doi anișori, are nevoie urgentă de sânge. Din nefericire acesta a fost victima unui accident rutier.

În timp ce se afla pe motocicletă, o mașină i-a tăiat calea iar în urma impactului tânărul a suferit răni grave, fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj.

”Un prieten din Satu Mare a avut un accident ieri (clasicul: a ieșit în fața lui o mașină) și a fost transportat cu elicopterul la Cluj, la Neurochirurgie. El este polițist și motociclist, un băiat de treabă, cu copil mic. Dacă aveți posibilitatea, vă rog să donați pentru: Makora Gergo – Neurochirurgie Cluj”, scrie în mesajul postat pe Facebook de prietenii și apropiații lui Gergo.

La nivelul județului Satu Mare, puteți dona sânge la Centrul de transfuzie sanguină situat pe Strada Ravensburg 4. Putetți dona de luni până vineri, în intervalul orar 7.30 – 12.00.

FOTO: Arhivă

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente