Acasă sus In 4-6 mai iubitorii de viteza pe macadam se intalnesc la Satu...

In 4-6 mai iubitorii de viteza pe macadam se intalnesc la Satu Mare

In perioada 4 – 6 mai 2018, Satu Mare va gazdui un concurs dedicat celor care iubesc viteza si masinile 4×4. Cursa Baja Satu Mare va aduce la start pasionati din intreaga tara, iar echipa care va reprezenta orasul nostru este formata din pilot Ovidiu Domide  si copilot Daniel Nistor, o formula care s-a dovedit a fi castigatoare si in ultima competitie desfasurata la Satu Mare, in anul 2015.

Organizatorii evenimentului sunt cei de la clubul NSM Motorsport, oameni dedicati acestui sport si cu un palmares bogat in domeniu.

Referitor la traseu deocamdata stim ca probele speciale se vor derula pe drumuri forestiere și drumuri de câmp: în zona Codrului, drumul forestier Sâi-Chilia, drumuri de câmp între Homorodul de Mijloc – platoul Medișa, in formă de buclă, pe o lungime totală de circa 300 de kilometri împreună cu etapele de legătură.

Program

04 mai, vineri: închiderea centrului istoric, amenajarea parcului inchis și a expozitiei auto (se va închide tronsonul din fața hotelului Dacia și în fața Catedralei Romano-Catolice circulația fiind liberă pe partea cealaltă a parcului) sosirea concurenților, start festiv, plecare spre locația superspecialei.  

05 mai, sâmbătă: Expoziție auto, startul spre probele speciale, sosire și premierea sportivilor în Centrul vechi al orașului.

06 mai duminică: Expoziție auto și diverse activități recreative în Centrul vechi al orașului

Referitor la organizare vom reveni cu o coferinta de presa in cel mai scurt timp. 

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente