Acasă Locale Stiri Satu Mare În acest sfârșit de săptămână, la Ardud, Asociația Ecvestră Perla Neagră, organizează...

În acest sfârșit de săptămână, la Ardud, Asociația Ecvestră Perla Neagră, organizează Zilei Calului!

În acest sfârșit de săptămână, la Ardud, Asociația Ecvestră Perla Neagră, în colaborare cu Primăria Ardud, organizează cea de-a doua ediție a Zilei Calului. Evenimentul va avea loc duminică, 15 septembrie, pe stadionul Cetate Ardud, iar organizatorii îi invită pe sătmăreni în număr cât mai mare pentru a se bucura de momente unice.

Ziua Calului promite o nouă ediție cu momente de-a dreptul spectaculoase, precum parada trăsurilor, demonstrații de cascadorie, concurs de frumusețe cabalină pe rase de cai și parada participanților. Big Dima Band din Cluj Napoca va susține muzical și va îmbrăca frumos atmosfera celui mai frumos eveniment dedicat cailor din România.

,,Pentru că în istoria omenirii calul nu a fost despărțit niciodată de om credem că celebrarea acestui nobil animal reprezintă în primul rând, o datorie morală pentru noi toți, cei care iubim, respectăm și admirăm frumusețea lui. În esență, despre asta este vorba, de a ne aduce aminte, măcar într-o zi de cai, de acești prieteni care au fost alături de oameni, încă din zorii istoriei. Haideți cu toți să aducem un omagiu, calului! Să reîncărcăm întreaga memorie afectivă a lumii, într-o singură zi, ziua calului. Și un binom de neclintit: un om și un cal, transmit organizatorii.”

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente