Acasă Locale Stiri Satu Mare În acest sfârșit de săptămână, la Ardud, Asociația Ecvestră Perla Neagră, organizează...

În acest sfârșit de săptămână, la Ardud, Asociația Ecvestră Perla Neagră, organizează Zilei Calului!

În acest sfârșit de săptămână, la Ardud, Asociația Ecvestră Perla Neagră, în colaborare cu Primăria Ardud, organizează cea de-a doua ediție a Zilei Calului. Evenimentul va avea loc duminică, 15 septembrie, pe stadionul Cetate Ardud, iar organizatorii îi invită pe sătmăreni în număr cât mai mare pentru a se bucura de momente unice.

Ziua Calului promite o nouă ediție cu momente de-a dreptul spectaculoase, precum parada trăsurilor, demonstrații de cascadorie, concurs de frumusețe cabalină pe rase de cai și parada participanților. Big Dima Band din Cluj Napoca va susține muzical și va îmbrăca frumos atmosfera celui mai frumos eveniment dedicat cailor din România.

,,Pentru că în istoria omenirii calul nu a fost despărțit niciodată de om credem că celebrarea acestui nobil animal reprezintă în primul rând, o datorie morală pentru noi toți, cei care iubim, respectăm și admirăm frumusețea lui. În esență, despre asta este vorba, de a ne aduce aminte, măcar într-o zi de cai, de acești prieteni care au fost alături de oameni, încă din zorii istoriei. Haideți cu toți să aducem un omagiu, calului! Să reîncărcăm întreaga memorie afectivă a lumii, într-o singură zi, ziua calului. Și un binom de neclintit: un om și un cal, transmit organizatorii.”

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente