Acasă Locale Stiri Satu Mare In Homorodu de Jos , incepe constructia unui Camin cultural

In Homorodu de Jos , incepe constructia unui Camin cultural

In ultimii ani am cautat mai multe surse de finantare pentru constructia unui Camin Cultural in localitatea Homorodu de Jos , dar finantarile externe au fost destinate doar proiectelor de reabilitare a asezamintelor culturale si nicidecum constructiilor noi …!
Solutia a venit de la Guvernul Romaniei , care la sfarsitul anului 2018 a alocat o parte din fondurile necesare realizarii acestui obiectiv iar diferenta se asigura din bugetul local.
In prezent au fost finalizate actualizarea documentatiile tehnice si procedura de achizitie a lucrarilor de executie , valoarea proiectului fiind de 773 mii lei.
Proiectul tehnic a fost realizat in anul 2015 si prevede constructia unei sali de festivitati , bucatarie , grupuri sanitare , centrala termica , terasa etc.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente