Acasă Locale Stiri Satu Mare În luna aprilie începe dezinsecția în Satu Mare

În luna aprilie începe dezinsecția în Satu Mare

dezinsectie

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel aduce la cunoștință publică programul acțiunilor de dezinsecție și deratizare care vor avea loc în municipiul Satu Mare.
În luna aprilie va avea loc deratizarea pe o suprafață de 2.847.000 mp la punctele gospodărești de pe raza municipiului precum și în zonele infestate: Pasajul Pietonal Corneliu Coposu, drumul Botizului (către fosta groapă de gunoi).
Tot în luna aprilie se va acționa împotriva căpușelor pe o suprafață de 442.000 mp (digurile și albia majoră a Someșului, parcurile, squarele din municipiu, zona Taberelor școlare), acțiune care se va repeta și în luna iunie.
Din luna mai până la sfârșitul lunii august va avea loc dezinsecția împotriva țânțarilor în zonele (digurile și albia majoră a Someșului, parcurile, squarele din municipiu, zona Cubic, curțile interioare din cartiere, Tabăra școlară etc.)
Programul acțiunilor pe zile va fi stabilit în funcție de starea vremii și va fi anunțat publicului.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente