Acasă Economico-social Locale sm În luna aprilie s-au confiscat aproximativ 89.000 pachete de țigări de contrabandă...

În luna aprilie s-au confiscat aproximativ 89.000 pachete de țigări de contrabandă

dej-tigari-contrabandaLa ultima ședință de lucru a Grupului de lucru privind combaterea contrabandei cu țigări pe raza județului Satu Mare, prefectul Eugeniu Avram a cerut intensificarea și eficientizarea acțiunilor de control a actelor de contrabandă și destructurarea rețelelor prin intermediul cărora se comercializează țigări în afara cadrului legal.

Potrivit datelor centralizate, Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Satu Mare, Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Satu Mare, Direcția Județeană pentru Accize și Operațiuni Vamale (DJAOV), Birourilor vamale și Serviciul Poliției de Frontieră (SPF) Satu Mare au întreprins, în luna aprilie 2013, un număr total de 216 acțiuni, în urma cărora au fost constatate 45 de contravenții în valoare de 92.500 de lei, au fost reținute 88.988 de pachete de țigări și 1,7 kg de tutun vrac, valoarea totală a prejudiciului creat fiind estimat la 423.930 lei.

La Vama Halmeu au fost constatate cele mai multe contravenții, 19, în valoare de 73.500 de lei, au fost reținute bunuri în valoare de 409.476 lei, fiind  confiscate 87.674 de pachete de țigări. Totodată, au fost reținute trei autoturisme și alte două autoturisme au fost confiscate. Valoarea prejudiciului creat statului a fost de 396.143 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente