29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleIncediu de proporții în județ. O casă și un autoturism au fost...

Incediu de proporții în județ. O casă și un autoturism au fost distruse

Azi-noapte, la ora 02:47, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Sânmiclăuș.


La fața locului s-au deplasat 9 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor, din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei. Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul acoperișului, pe o suprafața de aproximativ 150 mp, cu posibilitate de propagare la o casă de locuit situată în imediata vecinătate.


Reacția promptă a pompierilor careieni a salvat casa de locuit situată la 2 m de casa incendiată, însă, din nefericire, într-o anexă lipită de focar se afla un autoturism care nu a putut fi salvat și care ar fi produs și incendiul.


O butelie de gaz, care se afla în interiorul bucătăriei, a îngreunat misiunea pompierilor. Acestea au reușit să evacueze butelia în siguranță. Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la bordul autoturismului.


Au ars: acoperișul casei, mobilierul din interiorul bucătăriei și autoturismul în totalitate.
S-au degradat tencuiala din interiorul camerelor și aparatele electrocasnice din bucătarie.

Foto: arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente