Acasă Locale Stiri Satu Mare Incendiu la Gherța Mică

Incendiu la Gherța Mică

În ziua de 12.01.2015, la orele 09:39, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la coșul de fum al unei case de locuit, din localitatea Gherța Mică.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție, Turț, care au intervenit cu o autospecială de singere cu apă și spumă, acționând la stingerea incendiului, în colaborare cu SVSU Gherța Mică.
Forțele Gărzii de Intervenție au constatat că ardea coșul de fum de la acoperișul casei, cu pericol de propagare la întreg acoperișul, respectiv, casa de locuit.
Au ars: funinginea și depunerile din interiorul coșului de fum.
Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.
În cursul aceleiași zile, Detașamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o casă de locuit, din localitatea Medieș Râturi.
Incendiul, care se manifesta în bucătăria casei, a fost localizat și lichidat cu operativitate de echipajele de pompieri, care, în colaborare cu SVSU Medieș, au împiedicat extinderea flăcărilor la încăperile locuinței, pagubele fiind considerabil limitate.
Cauză probabilă a constituit-o, acumulările de gaze combustibile, ale unei butelii.
Deflagrația s-a provocat în momentul în care proprietarul, a încercat să aprindă aragazul.
Incidentul s-a soldat cu arderea mobilierului încăperii respective, a aparaturii electronice și parțial, a instalației electrice.
Din fericire, în niciunul dintre cazuri, nu au existat victime.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente