Acasă Locale Stiri Satu Mare Incendiu la Gherța Mică

Incendiu la Gherța Mică

În ziua de 12.01.2015, la orele 09:39, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la coșul de fum al unei case de locuit, din localitatea Gherța Mică.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție, Turț, care au intervenit cu o autospecială de singere cu apă și spumă, acționând la stingerea incendiului, în colaborare cu SVSU Gherța Mică.
Forțele Gărzii de Intervenție au constatat că ardea coșul de fum de la acoperișul casei, cu pericol de propagare la întreg acoperișul, respectiv, casa de locuit.
Au ars: funinginea și depunerile din interiorul coșului de fum.
Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.
În cursul aceleiași zile, Detașamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o casă de locuit, din localitatea Medieș Râturi.
Incendiul, care se manifesta în bucătăria casei, a fost localizat și lichidat cu operativitate de echipajele de pompieri, care, în colaborare cu SVSU Medieș, au împiedicat extinderea flăcărilor la încăperile locuinței, pagubele fiind considerabil limitate.
Cauză probabilă a constituit-o, acumulările de gaze combustibile, ale unei butelii.
Deflagrația s-a provocat în momentul în care proprietarul, a încercat să aprindă aragazul.
Incidentul s-a soldat cu arderea mobilierului încăperii respective, a aparaturii electronice și parțial, a instalației electrice.
Din fericire, în niciunul dintre cazuri, nu au existat victime.

- Advertisment -

Cele mai populare

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

Comentarii recente