Acasă Locale Stiri Satu Mare Incendiu la o casă în Corund

Incendiu la o casă în Corund

În ziua de 07.02.2015, la ora 03.46, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Corod, județul Satu Mare.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.
În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la încăperea în care era centrala termică a casei, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuință.
Forțele Detașamentului de Pompieri Satu Mare au localizat și lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia și reușind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.
Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de jar căzut din centrala termică, într-o zonă în care erau depozitate materiale combustibile, respectiv lemne pentru foc.
Ca urmare a producerii evenimentului, au ars aproximativ un metru cub de lemne pentru foc , o ușă, o fereastră și construcția din lemn a acoperișului.
Din fericire, nu au existat persoane rănite.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente