Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiune de furt

Infracțiune de furt

La data de 22 decembrie a.c. polițiștii de investigații criminale din Tășnad și cei din cadrul Secției  Tășnad,  în colaborare cu jandarmi din cadrul Detașamentului Tășnad, în urma activităților specifice desfășurate au urmărit și oprit în trafic, pe raza localității Săcășeni,  autoturismul marca VW înmatriculat în județul Cluj. În autoturism se aflau  Cătălin O., Paul A. , Robert T., Andrei B.  cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani, toți din Cluj Napoca.

În urma controlului efectuat în portbagajul autoturismului au fost descoperite produse alimentare, băuturi alcoolice și alte produse. Din verificările efectuate s-a stabilit că cei 4 tineri ar fi sustras bunurile din incinta unui supermarket situat pe raza localității Tășnad, profitând de neatenția personalului, au ieșit cu aceste produse pe care le-au pus într-un coș, pe ușa de intrare a hypermarketului. Prejudiciul cauzat este de peste 2000 lei, recuperat în totalitate.

În cauză se efectuează cercetări sub apsectul comiterii infracțiunilor de furt și complicitate la furt, persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

A murit legenda Argentinei, Diego Maradona

Anul 2020 mai face o victimă, și ne mai arată încă o dată că a fost un an...

Comentarii recente