29.8 C
New York City
luni, octombrie 3, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareInfracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

politia

La data de 04.06.2016 ora 16.23 pe DJ 193 B, între localitățile Iegheriște și Crucișor, județul Satu Mare, M.B. de 30 ani, din localitatea Poiana Codrului, județul Satu Mare, fără a poseda permis de conducere, a condus un moped marca Aprilia, iar pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra mopedului, răsturnându-se pe carosabil.
În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a minorului D.B. de 2 ani, pasager pe moped. Mopedistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,43 mg/l în aerul expirat, astfel că s-au recoltat și probe biologice de sânge.

Tot în cusul zilei de ieri, la ora 21,45 polițiștii Secției Rurale Gherța Mică au fost sesizați prin apel SNUAU 112, despre producerea unui eveniment rutier.
La fața locului polițiștii rutieri din Negrești Oaș au stabilit că G.C. a condus un moped pe o stradă laterală îndreptându-se spre centrul comunei, iar la un moment dat a pierdut controlul mopedului, intrând în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers, accidentându-se ușor.
A fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații și îngrijiri medicale.

În ambele situații s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente