Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni de furt

Infracțiuni de furt

politia

Un minor de 17 ani din Carei, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

În dimineața zilei de 23 februarie, Poliția Municipiului Carei a fost sesizată de către proprietarul unei autoutilitare, despre faptul că, în noaptea ce a trecut, persoane necunoscute i-au sustras din interiorul autovehiculului parcat în fața blocului în care locuiește, un sistem de navigație GPS.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din Carei, l-au identificat pe H.T. din Carei, ca fiind principalul bănuit în comiterea faptei.
Întrucât pe numele minorului mai exista deschis un dosar penal pentru săvârșirea a două infracțiuni de lovire, s-a procedat la reținerea lui pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de luare a unor măsuri preventive.
Astfel, în cauză se efectuează cercetări atât cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe cât și pentru cea de furt calificat.

Polițiștii din Negrești Oaș au identificat un tânăr bănuit de comiterea unui furt din locuință. Prejudiciul a fost recuperate în totalitate.

În cursul zilei de ieri, polițiștii negreșteni l-au identificat pe Ioan C. de 24 de ani din comuna Vama, ca fiind bănuit de comiterea unui furt pe raza orașului Negrești Oaș.

În urma verificărilor s-a stabilit că acesta, într-una din zilele lunii decembrie a anului trecut, a pătruns prin spargerea geamului în subsolul unui imobil, de unde a sustras bunuri în valoare de aproximativ 2.000 lei.
Cu prejudiciul recuperat în totalitate, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de către polițiști

Polițiștii au identificat un bărbat din Carei, pe numele căruia exista emis mandat de executare a pedepsei închisorii.

Ieri, 23 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Carei, au acționat pentru depistarea persoanelor date în urmărire în temeiul legii și pentru punerea în aplicare a mandatelor de executare a unor pedepse privative de libertate emise de instanță. Astfel, a fost identificat Andras K.de 36 de ani din Carei, pe numele căruia Judecătoria Carei a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere
Bărbatul își va executa pedeapsa în penitenciar.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente