marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleInfractiuni la regimul circulatie pe drumurile publice

Infractiuni la regimul circulatie pe drumurile publice

moped_rosuPolițiștii Secției de Poliție 8 Gherța Mică, l-au identificat în trafic, pe raza localității Tarna Mare, pe C. Vasile de 29 ani din comuna Tarna Mare, în timp ce conducea un moped marca Yamaha, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, un barbat de 60 ani, a fost surprins de polițiști în timp ce conducea un moped neînmatriculat.

Celor doi li s-a întocmit dosar pena

Ieri, 22 iulie a.c., ora 16. 00 lucrătorii Serviciului Rutier Satu Mare au depistat în trafic,  pe strada Paulestiului din Municipiul Satu Mare , o tânără de 27 ani din Cuta , judetul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism  cu numerele provizorii de înmatriculare , a caror valabilitate era expirată din 24.11.2012.

Conducătoarea auto este cercetată  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Polițiștii  Secției 5 Poliție Rurală Petresti  au depistat în trafic un barbat de 33 ani, din Tiream,  în timp ce conducea un autoturism  fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană ce nu posedă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente