Acasă sus Infracțiuni la regimul circulației

Infracțiuni la regimul circulației

Polițiștii rutieri din Tășnad și cei de Ordine Publică  au organizat o acțiune pentru depistarea participanților la trafic care nu respectă normele legale ocazie cu care au depistat 2 bărbați care conduceau mopede neînmatriculate și fără a poseda permis de conducere.

Tiberiu B., în vârstă de 44 de ani , a condus mopeda marca Benelli , în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.I s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere de nici o categorie și că mopeda nu este înmatriculată sau înregistrată.

De asemenea Mihai B, de 23 ani, a condus mopeda marca Piaggio, fără ca aceasta să fie înmatriculată sau înregistrată și totodată nu deține permis de conducere de nici o categorie.

Cei doi au fost depistați pe raza localității Tășnad, din verificările efectuate polițiștii au stabilit că aceștia s-au deplasat din localitatea Marghita , județul Bihor și intenționau să ajungă în localitatea Acaș.

Se pare însă că polițiștii le –au  întrerupt deplasarea , iar acum ambii sunt cercetați penal pentru conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat ,iar cel care a consumat alcool și pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban au desfășurat o acțiune pe linia normelor de conviețuire socială , respectiv identificarea și sancționarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zona magazinului Auchan  , Piața Libertății și bulevardul Lucian Blaga  ,  ocazie cu care au fost aplicate contravenții  în valoare de 4400 lei.

În cadrul acțiunilor organizate pe raza județului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier  și pentru prevenirea evenimentelor rutiere,   polițiștii rutieri au aplicat 155 de contravenții   în valoare de peste 12000  lei.

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Fără creșteri de pensie în acest an sau următorul

O creştere a punctului de pensie cu 40% în acest moment trebuie evitată, pentru că economia nu o poate susţine, iar în...

PNL a depus sesizarea de neconstituționalitate privind numirea lui Iordache

Liberalii au depus, joi, sesizarea de neconstituţionalitate referitoare la hotărârea Parlamentului privind numirea deputatului PSD Florin Iordache în funcţia de preşedinte al...

Florin Zamfirescu despre închisoarea COVID și conducerea acesteia

Actorul Florin Zamfirescu este nemulţumit de măsurile luate de autorităţi pentru limitarea răspândirii cazurilor de coronavirus şi declară că actualii conducători sunt...

Toleranța înțeleasă și promovată într-un mod greșit.

Papa Francisc militează pentru căsătoriile între homosexuali! Cere o lege specială . Papa Francisc îndeamnă, într-un documentar difuzat miercuri...

Comentarii recente