sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareInfracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

În data de 11.09.2013, în cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 275  sancțiuni contravenționale în valoare de 20.710 lei. Printre cei sancționați se numără 16 pietoni, 12 bicicliști,  75  conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 43 care nu au folosit centura de siguranță, 21 care nu aveau documentele asupra lor, 29 care conduceau autovehicule ce prezentau defecțiuni tehnice, 10 pentru opriri sau staționări în zone interzise.

În după amiaza zilei de 10.09.2013, orele 16:45, pe raza municipiului Carei a avut loc un eveniment rutier ușor. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că Imre Z. de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Audi,  pe fondul neacordării priorității de  trecere, a accidentat-o ușor pe numita Floare S. de 66 de ani, care circula regulamentar cu bicicleta pe drumul prioritar. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație  alcoolică peste limita legală și vătămare corporală.

Polițiștii  careieni, l-au identificat în trafic pe numitul Andrei B. de 26 de ani, care conducea pe strada Mihai Viteazul un autoturism marca Ford, deși avea dreptul de a conduce suspendat. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile  a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce  autovehicule este suspendat.

În data de 10.09.2013, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au identificat în trafic pe raza localității Halmeu pe numitul Ioan B. de 53 de ani, care conducea un autoturism marca Land Rover. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorului auto  i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea  stabilirii alcoolemiei. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care  are o îmbibație alcoolică peste limita legală admisă.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente