Acasă sus Infracțiuni la regimul rutier

Infracțiuni la regimul rutier

2 persoane sunt cercetate de către polițiști pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii Secției 8 Gherța Mică au intervenit la un eveniment rutier , produs în comuna Călinești –Oaș. Ajunși la fața locului au stablit că Ioan B., de 40 de ani, a condus autoturismul marca Ford , iar pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă a pierdut controlul volanului iar autoturismul rasturnat. Aflându-se în stare vădită de ebrietate , acesta nu s-a suspus testării cu aparatul etilotest, dar a fost condus la Spitalul Orașului Negrești Oaș unde i-au fost recoltate 2 probe biologice sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Bărbatul este cercetat pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii rutieri negreșteni au identificat în trafic pe Grigore D, în vârstă de 32 de ani, care a condus autoturismul marca Honda pe raza localității Negrești –Oaș. Find testat cu aparatul etilotest acesta a indicat o concentrație de 0,56mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal.

4 conducători auto au rămas fără permisele de conducere  în cadrul acțiunilor organizate pe raza județului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier   și pentru prevenirea accidentelor de circulație  acestea fiindu-le reținute  pentru încălcarea normelor rutiere privind   depășirea  , nerespectarea regimului legal de viteză și nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere a pietonilor , totodată au fost reținute 5 cerificate de înmatriculare pentru –  inspecția tehnică periodică expirată.

Polițiștii rutieri au aplicat 273 contravenții în valoare de peste 30000  lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose amendați pentru nerespectarea regulilor

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși la masă cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzău, nerespectând măsurile de distanțare .

Ziua Armatei Române

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că Ziua Armatei României va fi sărbătorită printr-o serie de manifestări organizate, în format restrâns, în principalele garnizoane...

Vindecarea demonizatului din ținutul Gherghesenilor

Sfânta Evanghelie de Luca VIII, 26-39 "Şi au ajuns cu corabia în ţinutul Gerghesenilor, care este în faţa Galileii.

Sub 4.000 de cazuri noi raportate de COVID-19

Alte 3.855 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul COVID-19 în România a...

Comentarii recente