luni, iunie 17, 2024
AcasăsusInfracțiuni la regimul rutier

Infracțiuni la regimul rutier

2 persoane sunt cercetate de către polițiști pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii Secției 8 Gherța Mică au intervenit la un eveniment rutier , produs în comuna Călinești –Oaș. Ajunși la fața locului au stablit că Ioan B., de 40 de ani, a condus autoturismul marca Ford , iar pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă a pierdut controlul volanului iar autoturismul rasturnat. Aflându-se în stare vădită de ebrietate , acesta nu s-a suspus testării cu aparatul etilotest, dar a fost condus la Spitalul Orașului Negrești Oaș unde i-au fost recoltate 2 probe biologice sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Bărbatul este cercetat pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii rutieri negreșteni au identificat în trafic pe Grigore D, în vârstă de 32 de ani, care a condus autoturismul marca Honda pe raza localității Negrești –Oaș. Find testat cu aparatul etilotest acesta a indicat o concentrație de 0,56mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal.

4 conducători auto au rămas fără permisele de conducere  în cadrul acțiunilor organizate pe raza județului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier   și pentru prevenirea accidentelor de circulație  acestea fiindu-le reținute  pentru încălcarea normelor rutiere privind   depășirea  , nerespectarea regimului legal de viteză și nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere a pietonilor , totodată au fost reținute 5 cerificate de înmatriculare pentru –  inspecția tehnică periodică expirată.

Polițiștii rutieri au aplicat 273 contravenții în valoare de peste 30000  lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente