Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni rutiere

Infracțiuni rutiere

politia

Miercuri dimineață polițiștii Secției Gherța Mică au identificat în trafic pe raza localității Turț, județul Satu Mare un autoturism marca Opel, condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Numitul Cătălin T. a condus autoturismul marca BMW pe strada Uzinei din Carei. Polițiștii Secției Carei au stabilit în urma verificărilor efectuate faptul că tânărul, în vârstă de 21 de ani, avea permisul de conducere reținut , iar dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, din luna februarie a acestui an.
În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.
Ieri seară polițiștii au identificat un minor în vârstă de 15 ani, care conducea mopedul marca Piaggio, pe raza localității Călinești Oaș, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente