29.8 C
New York City
vineri, iulie 1, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareInfracțiuni rutiere

Infracțiuni rutiere

politia

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Rutier aflați în supravegherea și controlul traficului rutier pe DN 19, au oprit pentru control un autoturism care circula în orașul Livada.
La volanul autoturismului a fost identificat A.C. de 45 de ani din Potău, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând astfel o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în
vederea stabilirii alcoolemiei, în cadrul dosarului penal în care este cercetat pentru conducere auto sub influența băuturilor alcoolice.


În data de 13.06.a.c., polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere de circulație pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație pe drumurile publice. În acțiuni au fost angrenați și specialiști din cadrul R.A.R.

Pentru neregulile depistate în trafic, polițiștii au aplicat 146 sancțiuni contravenționale. Valoarea amenzilor se ridică la suma de 19 460 lei.

Ca măsură complementară polițiștii au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 4 permise de conducere din care unul pentru defecțiuni grave la sistemul de direcție.
În același context al acțiunilor preventive, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare, pentru abateri ca depășiri ale nivelului maxim de noxe admis, lipsa Inspecției Tehnice Periodice sau a poliței de asigurare obligatorie.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente