Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni rutiere

Infracțiuni rutiere

La data de 09 noiembrie a.c. ora 00.20 polițiștii Secției Petrești au identificat în trafic, pe raza localității Sanislău, un bistrițean  de 37 de ani, care conducea autoturismul marca Opel. Bărbatul a fost supus testării cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică diminieață polițiștii rutieri sătmăreni au depistat în trafic pe Levente S., care conducea autoturismul marca Renault , pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Satu Mare. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situații conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolicăde peste 0,80g/l alcool pur în sânge.

Ieri, în jurul orei 19.00, polițiștii din Batarci au identificat în trafic pe raza localității, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, care conducea mopedul marca Aprilia . În urma controlului efectuat s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În toate situațiile amintite persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente