Acasă Locale Stiri Satu Mare Art Grand Marriage la Grand Mall în perioada 6-8 februarie

Art Grand Marriage la Grand Mall în perioada 6-8 februarie

art-grand-marriage

Cel mai cunoscut târg de nunți din Satu Mare, Art Grand Marriage, se va desfășura în perioada 6-8 februarie la Grand Mall, organizatorii asigurând un eveniment de excepție și de mare anvergură în acest an. Târgul expozițional se adresează celor care vor să-și organizeze din timp unul din cele mai importante evenimente din viața unui cuplu.

Firmele doritoare să participe la Art Grand Marriage se pot înscrie la telefonul 0745.202.724 sau pe e-mail [email protected] Până în momentul de față, 50% din spațiul destinat expozanților a fost închiriat, așadar nu ratați prezența la cea de-a VII-a ediția a târgului Art Grand Marriage.

Târgul Art Grand Marriage este locul unde nunta dumneavoastră devine realitate, moment în care firmele din domeniu vă vor întâmpina cu ofertele proprii. Bijuterii, rochii de mireasă, rochii de gală, accesorii mireasă, costume de mire cu accesoriile aferente, produse de cofetărie/patiserie, cocktail-uri, cascade de ciocolată, artificii, decorațiuni sală de nunți sunt doar câteva din ofertele ce le veți putea vedea, încerca și chiar alege.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente