marți, decembrie 5, 2023
AcasăEducatie&CulturaInspectoratul Școlar Județean Satu Mare are un nou inspector general adjunct

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare are un nou inspector general adjunct

Începând cu data de 19 aprilie 2023, doamna profesoară Sălăgean Mariana Geta a fost numită, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.

Doamna Sălăgeanu va rămâne pe post până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2022-2023, cu rezervarea catedrei pe care este titular.

Numirea doamnei profesoare Sălăgean Mariana Geta s-a realizat în conformitate cu Ordinul ministrului educației nr. 3969 din data de 18 aprilie 2023, ca urmare a Ordinului ministrului educației nr. 1751 din 07.04.2023 privind încetarea numirii domnului profesor Micovschi Marin Adrian, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.

O altă schimbare a avut loc la Casa Corpului Didactic. Astfel, începând cu data de 19 aprilie 2023, doamna profesoară Por Mihaela Simona a fost numită, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de director la Casa Corpului Didactic Satu Mare, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2022-2023, cu rezervarea catedrei pe care este titulară.

Doamna profesoară Por Simona a fost numită în funcția în funcția de director la Casa Corpului Didactic Satu Mare prin Ordinul ministrului educației nr. 3970 din data de 18 aprilie 2023, ca urmare a Ordinului ministrului educației nr. 3968 din data de 18 aprilie 2023 privind încetarea numirii doamnei profesoare Sălăgean Mariana Geta, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de director la Casa Corpului Didactic Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente